Om oss

Bli med å utforsk vårt sjarmerende lille verdenshjørne og dertilhørende imponerende årstidsvariasjoner.

Vi lar vinteren imponere deg med dens kontraster, fra polarnattens magi til den lyse vintertid. Lave temperaturer og stille atmosfære under glitrende stjernehimmel og dansende nordlys. I vårt område på den nordlige halvkule kan vinteren vise seg fra en motsatt side, kraftig snøstorm!

Mens vinteren debbes av stiger temperaturene mens sola stiger høyere på himmelen og midnattsola sakte tilnærmer seg. Snøen tiner og barmark kommer til syne. Landskapet viser seg fra en helt annen side.

Det er sommer nord, og vi kan stolt presentere den delen av landet hvor solen aldri går ned. En frodig region med grønne enger og en mangfoldige flora med fargerike blomster. Brusende elver og fosser, yrende fugleliv som hekker og andre dyrearter som virkelig er verdt å se.

La oss introdusere deg for vår storslåtte region og sørge for å gi deg kvalitetsopplevelser du aldri vil glemme. Det vil være en ære å ta deg med på eventyr i lekegrinda på vår hjemmebane, enten på havet, langs veien eller ute i marka.

Crew

Susanne Strøm

Susanne er en av eierne i Explore 70 Degrees. Hun er selskapets daglig leder og guide. Hun er oppvokst i Longyearbyen, men har sitt slektsbånd fra Skjervøy. Hun har bachleor utdannelse i Reiseliv fra Høgskolen i Harstad og Stralsund i Tyskland. Etter flere år med arbeidserfaring i reiselivsbransjen fra Longyearbyen, har hun opparbeidet seg god ballast og kunnskap innen bransjen. Susanne har sin lidenskap i natur og friluftsliv, og hun ser fram til å være ditt verdskap i vår vakre regions lekegrind.

Øystein Fredheim

Øystein er medeier i Explore 70 Degrees. Han er oppvokst i regionen og er godt kjent i nærområdene rundt Skjervøy. Øystein har de siste 10 årene jobbet på havet som skipper og leverer et meget godt sjømannskap. I Explore 70 Degrees trår han til som guide på våre turer og er ellers teknisk potet. Han trives utmerket godt i rollen som guide da han liker å snakke med folk. Han er empatisk og høflig, tar utmerket godt vare på våre gjester og ser frem til å dele vår lokale historie og skjulte perler med dere. Han elsker havet og om mulig kunne han gjerne oppholdt seg på havet 24/7.

Aktiviteter

Hvalsafari

NOK 1390

La oss skape et minne for livet ved å sammen oppleve det arktiske vintereventyret!

(Tilgjengelig 15.Oktober - 1.Februar)

BÅTTUR

Skjervøy Panorama

NOK 990

Få presentert vår sjarmerende kystby Skjervøy fra panoramautsikt mens Hurtigruten fløyter seg gjennom moloåpningen.

(Tilgjengelig hele året)

FOTTUR

Siste fra Instagram